Patentli 3 ürünle Konya'nın adını duyuruyorlar

Patentli 3 ürünle Konya'nın adını duyuruyorlar

Hidroliksan Halim Usta Hidrolik Pres Küçük bir atölyede başlanan faaliyetlerin bugün 17 bini kapalı olmak üzere 27 bin metrekarelik alanda, 4. Organize Sanayi'de sürdürüldüğünü dile getirdi.

Halim Usta Hidrolik Pres İml. San. Tic. Ltd. Şti. Makine Mühendislerinden Mustafa Özel, şirketin 1985 yılında kurulduğunu, küçük bir atölyede başlanan faaliyetlerin bugün 17 bini kapalı olmak üzere 27 bin metrekarelik alanda, 4. Organize Sanayi'de sürdürüldüğünü dile getirdi.

2-5.jpg

Müşterilerinin yüzde 95'inin yurt dışı odaklı olduğunu ifade eden Özel, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İç piyasaya da hitap ediyoruz. 40'tan fazla ülke ile işbirliğimiz var. Ağırlıklı olarak Rusya, İngiltere ve Amerika pazarında faaliyet gösteriyoruz. Sektörde öncüyüz. Kendimize yeni pazarlar oluşturmaya çalışıyoruz. Bizi diğer firmalardan ayrı kılan en önemli özellik çekirdekten yetişen bir firma olmamız. Fabrikamızda son seviye, son teknolojik cihazlar kullanılıyor. Hizmetimizi böyle veriyoruz. 3 patentli ürünümüz var. Biz aldığımız patent sayesinde çukur kazma gereksinimini duymadan direk hidrolik preslerimizi düz bir zemin üzerine koyabiliyoruz. Normalde hidrolik preslerde sıvama, derin çektirme yapılan preslerde bir hazne açılıp, yerin altına bir 80-90 santim inilmesi gerekir. Biz bu sistemi yaptığımız tasarım sayesinde hiçbir masraf yapmadan direkt düz ayak olarak yapabiliyoruz.”

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.